Sinds 2003 biedt Dwaze Zaken een eigenzinnige, warme plek in het hartje Amsterdam, recht tegenover Centraal Station.

Dwaze Zaken laat haar liefde voor Amsterdam en de aandacht voor mens en product samensmelten in vakmanschap en echte gastvrijheid, die tot uiting komt in een verrassende totaalbeleving die gebaseerd is op haar christelijke roots.

7 dagen in de week kun je hier genieten van alles wat Dwaze Zaken te bieden heeft.
Je bent meer dan welkom!

Identiteit

Wij willen meer zijn dan een Cafe.
Wij willen een oase zijn, waar je veilig en vrij mag voelen.
Wij willen een plek zijn waar jij en wij onszelf mogen zijn.
Wij willen echte aandacht besteden aan elk persoon die bij ons thuis komt.
Wij willen echte aandacht besteden aan het kiezen en verwerken van onze producten.
Wij geloven dat kleine daden, kleine ontmoetingen, klein genot, iets onverwachts moois op een dag, je leven kan beïnvloeden.
Wij hopen jou met Dwaze Zaken een beetje schoonheid en liefde mee te kunnen geven en willen graag een plek voor je zijn waar je tot rust kunt komen in geest en lichaam.

Stad

Wij willen met Dwaze Zaken de stad/ en daarmee de wereld iets mooier maken. Wij willen een verschil maken in deze geweldige bruisende stad. Wij houden van Amsterdam, van de gekte, van het oneindige geroezemoes, de energie die loskomt op deze plek. Wij liften mee, maar laten ons niet gek maken. Wij kiezen onze eigen koers en nodigen iedereen uit om een stukje met ons mee te varen.

Producten

Bij Dwaze Zaken kun je de hele dag door volop genieten van de (h)eerlijkste gerechten en geweldige drankjes. Onze koks kiezen alleen het beste van het seizoen en weten traditionele klassiekers een nieuw leven in te blazen met een eigenzinnige twist. Onze focus ligt op verse, lokaal geproduceerde en eerlijke producten die wij graag in house verwerken. Wij vinden het onnodig dat producten en lange weg af moeten leggen om bij jou op het bord te liggen.

Voel thuis. Geniet. Neem je tijd.

Geen reacties meer mogelijk.