Voorgerechten
-
-
Voorgerecht
-
Gebakken eendenborst
8,20met wortelpuree, crumble en eendenleverjus
-
Hollandse erwtensoep van Baambrugs big met worst
6,90geserveerd met roggebrood, boter en katenspek
-
Chef’s special
vraag ons personeel!
-
Soep van de maand
6,90met desembrood en roomboter
-
Burgers
-
-
Burgers
-
Vegan burger van Erengii (reuze oesterzwam)
14,90met tomaat, ui, sla en huisgemaakte guacamole en een waaier van Enoki
-
Lindenhoff Hamburger
14.90met tomaat, sla, kaas, spek, jalapenõs, gekarameliseerde ui,
chipotle saus en Hasselback aardappel
-
Vegetarische burger van Quinoa en oude kaas
14,90met sla, tomaat, guacamole, huisgemaakte chimichurriemayonaise en Hasselback aardappel
-
Hoofdgerechten
-
-
diner
-
Chef's special
Vraag ons personeel naar het seizoensmenu
-
Doradefilet, op de huid gebakken met zwarte rijst
17,90en een salade van cashewnoten, avocado, rode ui, paprika en verse kruiden
-
Black Angus bavette
18,90met rode portsaus, aardappel/pastinaakpuree en gefermenteerde rode kool
-
Tagliatelle met burrata
16,90met gebakken spinazie, gepofte pomodori tomaat en chili olie
-
Indiase Dahl met naanbrood
15,90Dahl van rode linzen, met geroosterde bloemkool, korianderolie en sojayoghurt
-
Desserts
-
-
desert
-
‘Boerderijs’ (vanille & chocola)
4,90met frambozencoulis en slagroom
-
Stoofpeertje
5,90met rode wijnsaus, vanille ijs en kletskop van
-
Appeltaart
4,90 -
Chocolate fudge taart
5,40 -
Carrotcake
5,40 -
Citroencake
3,60met maanzaad
-
Banana bread
3,60
-
Recente reacties